Då var det måndag igen...

Första dagen efter semestern för många, skolan börjar och arbetsångesten ligger som en dimma över oss...

...eller så inte!

Egentligen är det ganska skönt att få lite rutin i vardagen; bara det att slippa laga lunch till sommarlovslediga barn är ju nästan som en dröm. Typ iallafall.
Många elever har efter avslutad skoldag hälsat på hos oss och fikat. Det är de så värda, nu när de har en termin av läxor och plugg framför sig. (Förresten får de komma och fika hos oss precis hur många gånger som helst, det är alltid rätt att fika... ;)

Även Bagar´n har slut på sina lediga veckor för den här gången, så nu ryker och pyser det i bageriet som vanligt igen.. Stand-in-Evvy har ju såklart också jäst och naggat och kavlat, men nu är gamm´bagarn alltså tillbaka.

Vi går igenom ÄNNU mera höstbeställningar, och hoppas att leveranserna inte ska dröja sååååå innan vi får packa upp allt nytt och snyggt. Som tur är brukar de flesta "poppa upp" i rimlig tid. Det finns egentligen bara ett företag som vi har haft STORA problem med då det gäller leveranser - vi väntar nämligen (fortfarande!) på produkter som vi beställde för ganska precis ETT ÅR SEDAN!!! Inte klokt, de kan aldrig förvänta sig en order från oss igen!!!! Synd bara att de ska ha såååå fina grejer i sitt sortiment... :(Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0