För info...

På förekommen anledning måste vi få skriva några rader här...

Våra semlor är alltid nybakade!

Semlorna bakas oftast på morgonskvisten, vid 7-8 tiden, och ställs därefter direkt i kyldisken. Dilemmat med dessa bakverk, är att de är baserade på vetedeg, som blir som fräschast i rumstemperatur, och dels av vår goda mandelmassefyllning och grädde, som ju vill stå i kyla för att hålla sig som bäst. Vi väljer såklart att hålla semlorna svalt till, och detta kan medföra att "bullen" kan kännas lite torr då man tar den direkt ur kylen. Får den dock stå i rumstemp en liten stund, mjuknar den.

Detta gäller egentligen alla typer av våra bakverk, t.ex banan-, potatis- och fruktbakelser som innehåller smörkräm, blir också de som allra bäst och godast om de får stå framme en stund innan de ska ätas. Det blir liksom mer "smak" på bakelserna...

Visst säljer vi gårdagens bakelser också, men då är de tydligt märkta "GÅRDAGENS" och därmed billigare.

Vi hoppas att alla glada människor där ute får en riktigt trevlig helg, kylan till trots. :)

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Helt rätt! Kunden har alltid fel! :)

2010-01-30 @ 11:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0